ZOMERVAKANTIEPLANNEN GROEP 7

Zomervakantieplannen groep 7

Groep 7 heeft een stelopdracht gemaakt waarbij ze een stukje schrijven over de plannen voor komende zomervakantie. Er zijn mooie reisplannen, het wordt druk maar ook heel relaxed.

Ditmers  vakantie

Wij gaan dit jaar op vakantie naar Frankrijk   en ik ga met een paar vrienden Yestin, Wytze en Sikke gaan we met zijn vieren gaan we naar kamp alle wille in Appelscha en dan gaan we een dag naar duinen zathe en dat is meteen de eerste dag van de  vakantie en dan na die vijf dagen heb ik een dag rust en die dag ernaar gaan we meteen naar Frankrijk  de camping heet parc de val du loire en het ligt twee uur van Parijs en naar Parijs gaan we een dag naartoe en naar mijn moeders beste vriendin gaan we ook een dag naartoe en ik hoop als ik daar heel veel (voetbal) vrienden ga maken en als ik een onvergetelijke vakantie ga maken en voor de rest in de vakantie denk ik dat ik heel vaak met mijn vrienden ga spelen en super veel ga voetballen want we gaan nu naar de tweede divisie het 1 na hoogste niveau in Nederland.

Ik ga in de zomervakantie op vakantie naar België.
De camping heet l ’eau rouge. We gaan er met onze eigen tent heen.
En ik ga met Eva in onze tent kamperen en bij ons in de tuin BBQ ‘en.
Verder ga ik misschien een keer logeren.
Maar voor de rest alleen vakantie vieren.

Hilde

Zomervakantie van Steven

Wij gaan op vakantie naar Zuid-Frankrijk dichtbij Montepilier.
Er is een zwembad met twee glijbanen en er is ook een speelparadijs bij het zwembad.
Er is ook een rivier met rotsen , daar kun je goed gebruik van maken als het zwembad dicht is. Er is ook een volleybalveld en een voetbalveld je kunt ook nog badmintonnen. We zijn daar  drie weken. Er zijn ook leuke activiteiten buiten de camping. Einde .

zomervakantie mare
ik ga naar zuid-frankrijk en spanje
ik ga met de auto
en ik  ga  in een pension ,safaritent, trekkershut en nog veel meer
ik ga trouwens ook nog canyoning, raften, klimmen

Wij gaan niet naar het buitenland maar blijven lekker in Nederland.
Wij gaan met de boot ergens naartoe varen en dan in een trekkenhutje slapen en dan weer terug met de boot. Misschien ga ik ook nog bij pake en beppe slapen en ik ga ook nog met mem een fietsvakantie op Terschelling doen. Ook ga ik met beppe fietsen op het vaste land. Wij hebben ook net een nieuw zwembad en daar ga ik natuurlijk heel veel in zwemmen.
Sikke.

Zomervakantie.
Als eerst ga ik met mijn vader na centerparcs in België. Daar ga ik heel veel zwemmen en leuke dingen doen in centerparcs. Na de vakantie met mijn vader ga ik ook nog met mijn moeder alweer na Kreta. Daar ga ik ook heel veel zwemmen en naar het strand en door de bergen. En we gaan natuurlijk ook lekker ergens eten. En ik vind het altijd leuk dat ik daar al heel veel mensen ken want we gaan weer na het zelfde verblijf in Kreta. En ik mag daar altijd en band hebben voor in het zwembad. En dit jaar mag ik een grote unicorn of flamingo uitkiezen. En voor de rest als we weer terug zijn misschien nog naar een pretpark.
Eva

Zomervakantie.
Het is nog maar een weekje en dan is het zomervakantie!!!!
In de zomervakantie hoop ik dat het heel mooi weer word.
Ik hoop dat ik veel met mijn zusje berber kan zwemmen in het zwembad.
Ook is er iemand op 1 Augustus jarig...   Myrthe word 12 jaar. Daar ga ik ook naartoe.
Mijn vader en ik kanoën bijna elke zomervakantie en dat vind ik heel leuk. Een keer waren we zonder dat ik het wist in Sneek en Bolsward. Ook gaan wij op vakantie in Duitsland. En hopelijk nog veel andere leuke dingen. Na de zomervakantie kom ik in Groep 8. Vaak speel ik in de pauze met Cornee die gaat Myrthe nu wel missen zei hij.
Groeten Jelmer.

Ik ben Yestin steenwijk  ik ga in de eerste week op kamp Mei Alle Wille Appelscha
Ik ben er jammer genoeg niet bij de Merke.

Ik ga in de zomervakantie de eerst week op kamp met alle wille.
Met best wel veel uit de klas. Ik heb er heel veel zin maar ja eerst nog een weekje wachten totdat het zomervakantie. In de zomervakantie ga ik ook nog naar de merke in ons dorp. Dan ga ik lekker in de zweef als ik dan niet blut ben. En ik ga ook nog gezellig samen met Hannie en Fenna in de tent slapen als dat mag.

Groetjes Tessa.

Hallo, ik ben Wytze en ik ga typen over wat ik in de vakantie ga doen. Ik ga in de vakantie naar Beekse Bergen in de nieuwe huisjes. Dan zit je in het park en als je naar buiten kijkt dan zie je de dieren gewoon in je voortuin lopen. Ik ga naar de merke en daar ga ik schuiven met die soort munten en dan kun je punten scoren en als je genoeg punten hebt dan kun je dingen kopen. En de eerste week ga ik met Ditmer, Yestin en Sikke naar kamp alle wille.

Wat ga ik doen in de vakantie??

Ja goeie vraag nou: ik ben jarig en ik word twaalf jaar. Wij {ik,heit,mem en Rick} gaan 3 of vrijer dagen naar Ameland {is nog niet zeker}.En ik ga in de tent slapen met hannie en tessa.Ik ga heel veel zwemmen en verder naar zido.En niet te vergeten de merke.Ik ga ome wiebe en tante Anneke helpen met verhuizen ik ga naar heel veel verjaardagen {dus heel veel taart en lekkers}. Wij gaan nog uiteten naar de wok in Bolsward.Lekker uitslapen. En nog veel meer!!
{ik wens iedereen een hele fijne vakantie}
Groetjes Fenna wybenga