knutselcircuit van groep 3 en 4

Hierbij de eerste foto’s van het knutselcircuit van groep 3 en 4. Wat een groot succes, nu al!
We zijn in 3 groepen verdeeld en werken twee weken aan een opdracht.
Daarna draaien de groepen door, zodat iedereen overal aan de beurt komt.
Gelukkig hebben we assistentie van hele, creatieve ouders. Dit maakt het mogelijk om eens wat anders te knutselen. Alvast onze dank.
Er is een groep met papier-maché aan het werk. Heerlijk een malle kop maken en deze aankleden. Dus er wordt ook al echt genaaid.
Een tweede groep is een schilderij van een sneeuwpop aan het maken. Met wasco inkleuren en met ecoline eroverheen. Het wordt dan een echt schilderij. Er moet een rand omheen worden geknutseld en de sneeuwpop krijgt een eigen geweven sjaal. Het is er stil van in de klas, als iedereen aan het weven is.
De derde groep heeft appelflappen gebakken en gaat pizza's bakken. De hele school kon het ruiken. En tijdens het wachten, is het bouwen met de kapla een leuke bezigheid.
Kortom genoeg variatie en veel plezier.