Schoolreisjes 31 mei

Schoolreisje groep 1/2
Het schoolreisje van groep 1-2 ging naar de kinderboerderij in Sneek.
Wat hebben we een prachtige dag gehad.
Heel veel dieren, een mooie speeltuin en stralend weer.
Gelukkig was er ook een water gedeelte met o.a. een  waterbaan, dammen, waterpompen, douches, stenen en zand zodat we daarin verkoeling konden zoeken.
Met een koffertje gevuld met ontdek-activiteiten en spelletjes, konden we op pad gaan.
Om 12 uur ging de patat met mayonaise en een glas limonade er dan ook wel in.
Als afsluiting nog een lekker ijsje.  Ruim op tijd terug in Blauwhuis, een uurtje later barstte het noodweer los.
Dankzij de hulp van ouders is de dag goed en gezellig verlopen.
Hartelijk bedankt namens kinderen, Annemieke en Tineke

Schoolreisje groep 5,6 en 7.
Groep 5,6 en 7 op schoolreisje naar Amsterdam. Eerst zijn we naar het Nemo museum geweest, hier hebben we veel kunnen ontdekken over techniek en wetenschap. Ook hebben we geleerd over satellieten bij een demonstratie over ‘ruimteschip aarde’. Daarna zijn we naar de Johan Cruijff  Arena geweest. Hier hebben we een rondleiding gehad door het stadion.
We hebben een gezellige, indrukwekkende en leerzame dag gehad die we niet snel zullen vergeten.

Fotoalbum 1/2
Fotoalbum 3/4