Schoolreisje kleuters

8 September zijn we met de kleuters naar het Fonteinbos bij Oudemirdum geweest. Daar hebben we onder begeleiding van enkele ouders het kabouter pad gelopen. We kwamen verschillende kabouters tegen die ieder een vraag of zoekopdracht had. Op deze manier hebben we kennis gemaakt met diertjes die in het bos leven, de verschillen van bomen en bladeren bekeken en vele paddenstoelen gezien.

Tot slot zijn we naar het Mirnser Klif gereden en daar nog patat met mayonaise gegeten. We konden nog even op het gras en in het zand (en water) spelen voor het tijd was om weer in de auto’s te stappen om naar school te rijden.

Bedankt chauffeurs, begeleiders en kinderen voor deze gezellige dag.

Juf Annemieke en juf Tineke