Schoolreisje Kameleondorp groep 3/4/5

Afgelopen 8 september ging groep 3/4/5 op schoolreisje naar het Kameleondorp. ’s Ochtends zijn we met z’n allen in de bus vertrokken richting het dorpje ‘Lenten’. Daar kwamen we aan bij de boerderij van Hielke en Sietse. Hier hebben we een film gekeken. Ook hebben we oudhollandse spelletjes gespeeld en een speurtocht gedaan door het dorp. Daarna gingen we met z’n allen op de boot, op naar het Kameleoneiland. Daar aangekomen hadden we wel trek gekregen. Onze begeleiders Tim en Rianne hadden ‘moeraswortels’ en ‘spruitjes sap’ voor ons gemaakt. Dat was smullen! Toen was het tijd voor spelletjes op het eiland. Fietsbanden om een paal werpen en samenwerken tijdens het waterspel met de kruiwagens. Als afsluiter gingen we het moeras pad door. We moesten over smalle planken lopen en als we even verkeerd stapten, zakten we tot de borst in de blubber. Dan konden we schoon worden in het water. Alle Hielkes, Sietses, Hielkjes en Sietskes zijn weer veilig met de boot op het vaste land teruggekomen en later met de bus terug op school. Het was een fantastische dag!